FOCWA erkend

“Autoruitherstel is specialistisch werk en direct bepalend voor de veiligheid van inzittenden. Want een verkeerd geplaatste of slecht herstelde voorruit kan tot levensbedreigende situaties leiden”, aldus David de Glint, bestuurssecretaris FOCWA Specialisten.

Federatie van Ondernemers in de Carrosserie en Wagenbouw en Aanverwante bedrijven, kortweg FOCWA, neemt autoruitherstel daarom uiterst serieus. De aangesloten schadeherstelbedrijven voldoen aan strenge eisen en geven twee jaar garantie op uitgevoerde werkzaamheden.

Er zijn ongeveer 2.400 ondernemers aangesloten bij FOCWA, verdeeld over drie verenigingen. FOCWA Schadeherstel, FOCWA Specialisten en CarrosserieNL. Voordelig Autoglas Nederlandis één van de bij FOCWA Specialisten aangesloten bedrijven.

Wij geven duidelijk en deskundig advies over de schade en het herstel van uw autoruit. We zijn vakkundig en werken uiteraard met moderne apparatuur. In onze werkplaats of op locatie bij u thuis of onderweg. En de administratieve rompslomp en afhandeling met uw verzekering? Dat regelen wij.

Uw auto is bij Voordelig Autoglas Nederland dus in goede handen.